Garbo Interiors inredning 1 Garbo Interiors inredning 3 Garbo Interiors inredning 2

Välkommen in i vår butik på Brahegatan 21 i Stockholm

Garbo Garment SS12 Cashmere och T-shirt i butiken

2012-05-02 | Barbro Sahlin | Nyheter från Garbo Interiors inredare & inredningsarkitekter i Stockholm | | Kommentera

Vi har hållit Er alla lite på halster med våra nya kashmir plagg SS12. Vi har väntat in våran nya t-shirt, 3/4 ärm, båtringning och plaggtvättad i samma färger som vårens kashmir, kittfärgat, apelsinorange, blågrå samt beigerosa. T-shirten finns även i vitt (pris 500:-)

Kashmirmodellerna som har varit favoriter fortsätter St Paul, Chatlet, byxan George V, Odeon men SS12 bjuder även på nyheter som en kofta i sann Chatlet anda, raglanärm boxig med sprund i sidan. En annan ny modell är en långärmad tröja även den i Chatlet anda. kashmir är perfekt hela våren och sommaren, det andas. Kom och prova.

Döm av vår lycka när vi hittade A Nordins vackra sandaler eller vad vi vill kalla dem, lyxiga ”flipp flopps” i läder och ripsband med färgstark nätt sula, tillverkade i Italien. Hur kunde färgerna bli så rätt till våra plagg?! Vi har tre färger på dessa sandaler i butiken samt en natur med ankelband.

Någon gång nästa vecka utökar Garbo Garment sortimentet med exklusiva kjolar till vår kashmir kollektion. Designade av Ewa Larsson tillverkade i Stockholm ytterst få ex av varje stil och färg. Här gäller det att komma först, håll ögonen öppna.

Vi ses i Garbo Garment shoppen!