Garbo Interiors inredning 1 Garbo Interiors inredning 3 Garbo Interiors inredning 2

Välkommen in i vår butik på Brahegatan 21 i Stockholm

Om Garbo

Historia

Garbo Interiors är grundat av Anneli Ullman och Barbro Sahlin. Efter utbildningar inom design och inredning, såväl i Sverige som utomlands, bestämde sig de bägge, efter en relativt kort vänskap, att starta möbelbutiken Carin och Carl på Östermalm i Stockholm 2002. Det blev slitsamma, men framgångsrika år.

2007 kom ett erbjudande om att inreda ett stort hotell i Stockholm. Denna chans till nya erfarenheter bidrog till Carin och Carls stängning.

Nu, 2009, står hotellet klart, och konceptet Carin och Carl har vuxit, med större perspektiv och nya idéer, och återfinns nu som Garbo på Brahegatan 21.

Nutid

Hos Garbo idag, hittar du klassisk inredning anpassad till vår tid. Svensktillverkade egna reproduktioner av gustavianska möbler blandas med antikviteter. Diesel Home Collection, vintage möbler samt accessoarer. En mix som skapart tidlöshet och berättar historier, allt noga utvalt och med genomgående hög kvalitet.

Framtid

Flytten från 100 kvm till 600 kvm i november 2009 var ett stort steg för Garbo. I de gamla fabrikslokalerna på Brahegatan 21 där vi nu huserar finns utrymme för kreativitet och inspiration. Vi fortsätter att med stor noggrannhet handplocka vårt sortiment till Er, och hoppas kunna bjuda våra kunder samma glädje och entusiasm som vi själva känner inför hemmet och trädgården.

Hör gärna av dig, om du har frågor eller vill veta mer!
info@garbointeriors.com